Garantie, klachten & retourneren


Ik hoop uiteraard dat je blij wordt van de kaartjes van De verdwaalde ooievaar en mijn werkwijze. Maar mocht je toch een klacht hebben, hoor ik dat graag. Ik zou het fijn vinden als je mij dit eerst laat weten via info@deverdwaaldeooievaar.com

 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wanneer je jouw gekochte kaarten om wat voor reden dan ook wenst te retourneren, is dit mogelijk. Wettelijk gezien heb je 14 dagen de tijd om te overwegen of je de artikelen naar keuze houdt. Wanneer de artikelen binnen deze termijn aanmeldt als retour via het contactformulier of per e-mail naar info@deverdwaaldeooievaar.com heb je vervolgens nog 14 dagen de tijd om de kaarten bij mij langs te brengen of ze terug te sturen. Je hoeft geen reden op te geven waarom je de items wilt terugsturen.

Indien je de gehele bestelling terugstuurt, krijg je binnen de 5 werkdagen daar op volgend het aankoopbedrag + de verzendkosten retour. Wanneer je een gedeelte van je bestelling terugstuurt, blijven de verzendkosten voor eigen rekening. Let op! De kosten die je maakt voor het terugsturen van de kaarten zijn altijd voor eigen rekening.

Het te retour ontvangen bedrag wordt binnen 5 werkdagen, nadat ik jouw bestelling heb ontvangen, terug gestort op je rekening.